Over Abby

abby vrijIk ben gepassioneerd in mijn werk. Tijdens mijn HRM-gerelateerde werkzaamheden in het bedrijfsleven heb ik vaak medewerkers mogen begeleiden naar ander werk dat ze vervolgens met veel meer plezier deden. Ik kreeg energie als ik ze op zag fleuren en zag dat ze beter op hun plek waren.

 

Ik ben ervaringsdeskundige. Voordat ik de studie P&O deed zat ik 1,5 jaar in de verpleging. Vanaf het moment dat ik me realiseerde dat ik patronen voortzette die niet bij mij pasten stond ik open voor alternatieven. Van een medehuisgenoot uit het studentenhuis hoorde ik van P&O. Ik ben me erin gaan verdiepen en wist dat dit de goede richting was en nog steeds doe ik mijn werk met heel veel plezier.

 

Door gericht vragen te stellen en op de juiste momenten dóór te vragen bied ik mijn klanten de mogelijkheid tot zelfonderzoek dat niet gekleurd wordt door hun zelfbeeld. Dit zorgt voor daadwerkelijke verdieping: klanten worden ‘geraakt’, ze gaan voelen waar de mogelijkheden zitten en zien nieuwe perspectieven.

 
Dit zijn mijn drijfveren
  • discIk gun iedere professional werk dat aansluit bij zijn of haar eigen intrinsieke motivatie.
  • discIk geloof dat de wereld mooier wordt als iedereen vanuit zijn of haar passie kan werken.
  • discDe gevolgen van technologische ontwikkelingen stellen bijzondere uitdagingen aan de manier waarop wij ons werk invullen en creëren.


    Kennis over jouw intrinsieke motivatie ondersteunt jouw persoonlijk leiderschap en helpt jou om ook straks de keuzes te maken die bij jou passen.

 

Meer over het onderzoek naar jouw intrinsieke motivatie.

 

 

calltoactionWil jij werk waar je energie van krijgt? Onderneem dan nu actie en neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

telefoon

058 – 2138680

e mailabby@cirkelloopbaan.nl