in company workshop.jpg

Workshop Motivatiebewustzijn - Incompany Training


Gemotiveerde medewerkers: welke leidinggevende of projectleider wil dat niet? Een (project)team waarin alle medewerkers met plezier werken levert domweg véél betere prestaties. Maar veel medewerkers weten niet wát hen motiveert.

 

Doel van de workshop Motivatiebewustzijn is het prikkelen en stimuleren van het motivatiebewustzijn van je medewerkers. De workshop beslaat één dagdeel en is bedoeld voor HBO- en WO- geschoolde professionals.

 

WAT KUNNEN GEMOTIVEERDE MEDEWERKERS BETEKENEN VOOR JOUW BEDRIJF?


  • discGemotiveerde medewerkers leveren meer kwaliteit. Gemotiveerde medewerkers zijn mensen die hun werk zo goed mogelijk willen doen. Zij willen weten welke doelen en kwaliteitsstandaarden behaald  moeten worden en zullen ernaar streven deze ook te halen.

  • discGemotiveerde medewerkers zijn bereid zich extra in te spannen. Ze doen net iets meer dan gevraagd.

  • discGemotiveerde medewerkers hebben minder leiding en begeleiding nodig. Zij houden hun eigen prestaties in de gaten. Met een algemeen geformuleerde opdracht kunnen zij vaak zelfstandig aan de slag. Ze hoeven minder gestuurd en gecorrigeerd te worden.

  • discGemotiveerde collega’s zijn prettige collega’s, ze zijn vriendelijk tegen klanten. Ze zijn gezelliger en vrolijker op het werk. Zij denken in oplossingen en voelen zich gewaardeerd door collega’s en leidinggevenden.

  • discGemotiveerde medewerkers zorgen voor minder personeelsverloop. Medewerkers die gemotiveerd hun werk doen zullen trouw zijn aan het bedrijf waarvoor ze werken en zullen niet snel een andere baan zoeken.

 


DIT GAAN WE DOEN TIJDENS DE WORKSHOP:

 

Tijdens de workshop gaan de deelnemers actief aan de slag met hun motivatiebewustzijn. Aan de hand van uitdagende oefeningen verdiepen ze zich in een activiteit die hen energie geeft. Plenair gaan we vervolgens dieper in op de ervaring van één van de deelnemers. Samen analyseren we welke factoren ervoor zorgen dat de besproken activiteit voor de betrokken deelnemer ‘energiegevend’ is. Dit stimuleert en prikkelt het motivatiebewustzijn van alle betrokken deelnemers.


 De workshop Motivatiebewustzijn 


  • discLaat deelnemers ervaren wat energiegevende activiteiten met hen doen

  • discVerhoogt en prikkelt het motivatiebewustzijn van de deelnemers

  • discBiedt een startpunt om concrete stappen te zetten naar gemotiveerd werken

  • discGeeft aanknopingspunten voor (coachings)gesprekken met de medewerker over gemotiveerd werken

 

 

 Gun jij jezelf en je medewerkers een opstap naar een (meer) gemotiveerde werkomgeving?

 

Neem dan contact met mij op via onderstaand contactformulier, dan bekijken wij samen de mogelijkheden.

 

Ik ben op de hoogte van de inhoud van het 'Privacybeleid' en geef door het invullen van het formulier toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens.

Alle velden verplicht!
Bedankt voor je bericht, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Er ging iets mis, probeer het opnieuw! Foute code!

Of bel of mail voor meer informatie:  abby@cirkelloopbaan.nl , t:  058 2138680.